Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Академија струковних студија Шабац, Одсек за медицинске и пословно – технолошке студије кандидатима за упис прве године основних струковних студија у школској 2021/22. години, признаје положен пријемни испит на некој од сродних високошколских установа.

Упражњених места има на следећим струдијским програмима: Економија, Гастрономија, Информационе технологије, Инжењерски менаџмент, Заштита животне средине и Прехрамбена технологија.

Пријемни испит се признаје на основу поднетог захтева кандидата, потврде високошколске установе о положеном пријемном испиту и резултатима истог, о чему коначно одлучује уписна комисија за спровођење поступка уписа студената.

Након признавања, кандидат се рангира на исти начин као и остали кандидати који су полагали пријемни испит на неком од Одсека Академије струковних студија Шабац. Студенти са положеним пријемним испитом на другим школама се уписују од 08.-16. јула од 09:00 – 14:00.

За све додатне информације обратити се студентској служби Одсека 015/352-728 или на e-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Такође, подсећамо још ове године могу да упишу сви средњошколци који су завршили трогодишњу, стручну школу.