Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Поштовани родитељи и ученици,

На основу одлука Кризног штаба за сузбијање заразне болести – Kovid -19, предвиђено је да се настава у другом полугодишту школске 2020/2021.године одвија на исти начин као на почетку школске године по правилима прописаним Стручним упутством за организовање и остваривање наставе непосредним путем и путем учења на даљину.

То значи да ће настава бити организована по моделу који предвиђа часове од 30 минута и поделу одељења на групе. Већ формиране групе важе и у овом полугодишту. Једна група ученика похађа једну недељу наставу, а друга прати наставу на даљину.

У понедељак 18.01.2021.године у школу долази Б, односно друга група.

Сви ученици и запослени су дужни да поштују све епидемиолошке мере. Сви морају носити маске, морају бити на прописаном растојању, редовно прање руку и дезинфекција се подразумевају. Сваку промену здравственог стања ученика родитељи морају одмах пријавити разредном старешини, а разредни старешина управи школе.

Уколико родитељи желе да ученик похађа наставу искључиво на даљину, потребно је да се са Захтевом са образложењем обрате директору школе да би добили дозволу за похађање школе на овај начин. Захтев се може попунити у секретаријату школе.

Уз захвалност за добру сарадњу током првог полугодишта, радујемо се повратку наших ђака у школске клупе!

ВаШа Економска